top of page
Bonne Steigerbouw

PROFESSIONELE STEIGERS VOOR IEDER PROJECT

Bonne Steigerbouw uit Destelbergen (nabij Gent) is al sinds jaar en dag specialist op het gebied van steigers. Bij zowel nieuwbouwprojecten als renovaties en herstelwerken zijn wij uw professionele partner in steigerbouw. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan verschillende steigers, voor ieder doeleinde en voor ieder project. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aankopen van een steiger, maar ook voor steigerverhuur (met en zonder plaatsing) en deskundig advies.

Veiligheid

VEILIGHEID VOOROP

Bij alle steigers van Bonne Steigerbouw staat veiligheid centraal. Bij alle werkzaamheden, van grote projecten tot kleine herstelwerken, wilt u namelijk dat u en uw medewerkers veilig kunnen werken. De keuze van het juiste materiaal speelt daar een belangrijke rol in. Daarom doen wij zelf een nauwkeurige selectie als het aankomt op de partners waarmee wij samenwerken. Wij kiezen merken uit die bekend staan om hun veiligheid en hun duurzame, degelijke materialen. Zo werken wij samen met merken zoals Custers, Geda en Solide.

Voor werkzaamheden die op een grotere hoogte dan 2 meter worden uitgevoerd, raden wij het gebruik van een harnasgordel aan. Deze beschermt u tegen vallen en is een absolute must als het aankomt op veiligheid voor u, uw bedrijf en uw medewerkers. Bij de aanschaf van een harnasgordel of andere valbeveiliging, krijgt u bij Bonne Steigerbouw uiteraard een grondige uitleg over de werking, zodat u van optimale veiligheid verzekerd kunt zijn.

Ook kunt u bij ons perfect terecht voor werkkledij en veiligheidsschoenen. Zoals u weet, wordt er in de bouw met zware materialen gewerkt en wanneer een van uw medewerkers iets op zijn voeten krijgt, kan dat een wekenlange (en soms maandenlange) arbeidsongeschiktheid betekenen. Zorg er dus voor dat ze veilig kunnen werken door het gebruik van veiligheidsschoenen met een stalen of metalen tip. Zo voorkomt u onnodig letsel bij uw medewerkers en onnodige kosten voor uw bedrijf.

STEIGERS

Het ruime assortiment aan steigers bij Bonne Steigerbouw is een van onze grote pluspunten. Doordat wij een zeer divers aanbod hebben, kunnen wij een steiger leveren voor ieder project. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

 • Vouwsteigers

 • Gevelsteigers

 • Rolsteigers

 • Steigeronderdelen

 • All-round stalen steigers

 • Metselsteigers

Hierbij bieden wij diverse mogelijkheden in staal en aluminium. Bent u niet zeker van de juiste steiger voor uw project? Laat u dan door ons adviseren. Onze gekwalificeerde medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies voor uw project.

steigers
hoogtewerkers

WERKEN OP GROTE HOOGTE

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of om renovaties, werken in de bouw betekent vaak werken op grote hoogte. Bonne Steigerbouw biedt ook hiervoor een breed scala aan ondersteunende materialen zodat u zo veilig mogelijk uw werk kunt doen. Denk hierbij aan:

 • Bouwliften

 • Steigerlifter

 • Dakdekkersliften

 • Materiaalliften

 • Ladders

 • Brandladders

 • Valbeveiliging en veiligheidsharnassen

Ook hierbij kiezen we ervoor te werken met merken die bekend staan om hun veiligheid en degelijkheid. 

Bonne Steigerbouw

U ziet: Als u uw werkzaamheden veilig wilt uitvoeren, dan gaat u voor alles op het gebied van steigers, ladders en valbeveiliging naar Bonne Steigerbouw in Destelbergen. Wij voorzien u van duurzaam materiaal tegen correcte prijzen en helpen u graag met deskundig advies.

BEL ONS VANDAAG NOG VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT.

bottom of page